Prijeđi na glavni sadržaj

Pravna obavijest

Za korisnike internet stranice od Robert Bosch GmbH

Autorska prava (©)

Cjelokupan sadržaj ove web stranice (naročito tekst, slike, grafike, zvuk, animacije i videozapisi) kao i njegovo pozicioniranje na Boschovim web stranicama podliježe zaštiti autorskih prava i drugim zakonima o zaštiti. Bez pristanka odgovarajućeg vlasnika prava, sadržaj ovih web stranica se ne smije kopirati, distribuirati, modificirati ili učiniti dostupnim trećim stranama u komercijalne svrhe.

Oznake

Ako nije drugačije naznačeno, oznake koje se koriste na našim web stranicama predstavljaju intelektualno vlasništvo kompanije Robert Bosch GmbH, Njemačka.

Bez licence

Nijedna licenca za korištenje intelektualnog vlasništva (naročito za patente, oznake i autorska prava) kompanija unutar Bosch Grupe (Bosch) ili trećih strana nije odobrena putem ove web stranice.

Informacije o rješavanju online sporova

Evropska komisija je uspostavila platformu za rješavanje online sporova (ODR). Ova platforma je namijenjena da služi kao tačka kontakta za vansudsko rješavanje sporova koji se odnose na ugovorne obaveze u sklopu ugovora za online prodaju i ugovora za pružanje online usluga.

Platforma je osigurana na http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Robert Bosch GmbH ne učestvuje u postupcima rješavanja sporova pred arbitražnim tijelima za potrošače.