Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Bosni i Hercegovini

Proizvodi i usluge

U vašem vozilu, kod kuće ili na poslu — Bosch tehnologija oblikuje mnoga područja života.

Mobilnost

Bosch razvija inovativna rješenja koja olakšavaju nove ponude za mobilnost. Bilo za privatna ili komercijalna vozila, multimodalne usluge prevoza, upravljanje voznim parkom ili pametna transportna infrastruktura, Bosch objedinjuje tehnologiju za vozila, podatke u oblaku i usluge kako bi ponudio potpuna rješenja za mobilnost.

Kontaktirajte ovlaštenog trgovca

Svojom opsežnom tehničkom stručnošću, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Internet portal rješenja za mobilnost

Boschov internet portal rješenja za mobilnost prikazuje naglašenosti iz područja povezane mobilnosti, automatizirane mobilnosti, pogonskih sklopova i elektrificirane mobilnosti. Saznajte više o našim proizvodima i uslugama, ne samo za putničke automobile, nego i za primjenu na van-cestovnim vozilima, dvotočkašima, kao i brodovima i u željezničkom transportu.

Kod kuće

Bosch vam nudi individualna rješenja za vaš dom kako bi vam svakog dana život činio malo lakšim.

Pametno, efikasno i jednostavno za rukovanje — grijanje od Bosch termotehnologije

Grijanje i vruća voda

Pametno i efikasno: prilagođena rješenja od Boscha za unutrašnju klimatizaciju i vruću vodu u domaćinstvu s najmodernijom tehnologijom, mogućnošću povezivanja, jednostavnošću korištenja i atraktivnim dizajnom.

Bosch koristi svoj sveobuhvatni know-how kako bi pružio prava rješenja, bilo da se radi o tehnologiji kondenzacije, solarnim toplinskim sistemima, toplotnim pumpama ili kombinaciji topline i energije.

Industrija i trgovina

Bosch nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i trgovinu.