Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Bosni i Hercegovini

Bosch Group na prvi pogled

Naše operacije su podijeljene u četiri poslovna sektora: mobilnost, industrijska tehnologija, potrošačka dobra i energija i tehnologija gradnje. Kao vodeći pružalac usluga za loT, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne kuće, industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Bosch slijedi viziju održive, sigurne i uzbudljive mobilnosti. Oni nude svoju stručnost u senzorskoj tehnologiji, softveru i uslugama, kao i vlastiti loT oblak, kako bi svojim klijentima ponudili povezana rješenja za više domena s jednog izvora. Strateški cilj Bosch grupacije je da olakša život povezan s proizvodima i rješenjima koja sadrže umjetnu inteligenciju (AI) ili koja su razvijene ili proizvedene uz njenu pomoć. Bosch poboljšava kvalitet života širom svijeta pomoću proizvoda i usluga koji su inovativni i izazivaju entuzijazam. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je „Tehnologija za život.”

429,400

associates worldwide

91.6

billion euros sales revenue

468

subsidiaries and regional companies in approximately 60 countries

4.8

billion euros EBIT from operations

Portret Roberta Boscha

Naša historija

Robert Bosch je 1886. godine osnovao "Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku" u Štutgartu. To je bilo rođenje današnje kompanije koja posluje na globalnom nivou. Od samog početka bila je obilježena kao kompanija inovativne snage i društvene opredijeljenosti.

Potok u blizini Bosch lokacije u Blaichachu, Njemačka.

Mi preuzimamo odgovornost

Djelovanjem na ekonomski, ekološki i društveno odgovoran način, želimo poboljšati kvalitet života ljudi i očuvati sredstva za život sadašnjih i budućih generacija. Naša strategija održivosti zasniva se na konkretnim ciljevima u svim ciljanim područijma. Već dugi niz godina dosljedno radimo na ostvarenju tih ciljeva – i dostigli smo prvu ključnu prekretnicu s neutralnošću ugljenika.

Stefan Hartung

Usklađenost

Usklađenost je integralni dio vrijednosti naše kompanije. Uz pravila ponašanja koja se primjenjuju širom svijeta, naš cilj je zaštititi naše saradnike i kompanije kao i naš kupce i partnere.

Work #LikeABosch

U kompaniji Bosch, mi vodimo računa. Za vas, naš biznis i naše okruženje. Naše obećanje našim saradnicima je čvrsto kao stijena: rastemo zajedno, uživamo u našem poslu i nadahnjujemo jedni druge. Pridružite se i osjetite razliku.

Dva saradnika sjede na jednom stolu ispred svojih monitora u situaciji da programiraju u paru i zveckaju čašama.

Šta znači Work #LikeABosch

Saznajte kako da rastete, uživate i kako da se nadahnjujete sa kompanijom Bosch.

Raznolika grupa drži šalove na kojima piše “Join the Team” i pokazuje na praznu kancelarijsku stolicu.

Započnite svoju karijeru

Obzirom da je Bosch globalni brend, planove za svoju karijeru s nama možete pretvoriti u realnost bilo gdje u svijetu. Otkrijte naša otvorena radna mjesta širom svijeta i pronađite posao koji vam savršeno odgovara.