Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Bosni i Hercegovini

Bosch Group na prvi pogled

Naše operacije su podijeljene u četiri poslovna sektora: rješenja za mobilnost, industrijska tehnologija, potrošačka dobra i energija i tehnologija gradnje. Kao vodeći pružalac usluga za loT, Bosch nudi inovativna rješenja za pametne kuće, industriju 4.0 i povezanu mobilnost. Bosch slijedi viziju održive, sigurne i uzbudljive mobilnosti. Oni nude svoju stručnost u senzorskoj tehnologiji, softveru i uslugama, kao i vlastiti loT oblak, kako bi svojim klijentima ponudili povezana rješenja za više domena s jednog izvora. Strateški cilj Bosch grupacije je da olakša život povezan s proizvodima i rješenjima koja sadrže umjetnu inteligenciju (AI) ili koja su razvijene ili proizvedene uz njenu pomoć. Bosch poboljšava kvalitet života širom svijeta pomoću proizvoda i usluga koji su inovativni i izazivaju entuzijazam. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je „Tehnologija za život.”

Icon team-5

402,600

associates worldwide

Icon global-entrepreneur

78.7

billion euros sales revenue

Icon locator

440

subsidiaries and regional companies in approximately 60 countries

Icon cash-frame

2.8

billion euros EBIT

Portret Roberta Boscha

Naša historija

Robert Bosch je 1886. godine osnovao "Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku" u Štutgartu. To je bilo rođenje današnje kompanije koja posluje na globalnom nivou. Od samog početka bila je obilježena kao kompanija inovativne snage i društvene opredijeljenosti.

Potok u blizini Bosch lokacije u Blaichachu, Njemačka.

Mi preuzimamo odgovornost

Djelovanjem na ekonomski, ekološki i društveno odgovoran način, želimo poboljšati kvalitet života ljudi i očuvati sredstva za život sadašnjih i budućih generacija. Naša strategija održivosti zasniva se na konkretnim ciljevima u svim ciljanim područijma. Već dugi niz godina dosljedno radimo na ostvarenju tih ciljeva – i dostigli smo prvu ključnu prekretnicu s neutralnošću ugljenika.

Stefan Hartung

Usklađenost

Usklađenost je integralni dio vrijednosti naše kompanije. Uz pravila ponašanja koja se primjenjuju širom svijeta, naš cilj je zaštititi naše saradnike i kompanije kao i naš kupce i partnere.

Work #LikeABosch

U kompaniji Bosch, mi vodimo računa. Za vas, naš biznis i naše okruženje. Naše obećanje našim saradnicima je čvrsto kao stijena: rastemo zajedno, uživamo u našem poslu i nadahnjujemo jedni druge. Pridružite se i osjetite razliku.

Dva saradnika sjede na jednom stolu ispred svojih monitora u situaciji da programiraju u paru i zveckaju čašama.

Šta znači Work #LikeABosch

Saznajte kako da rastete, uživate i kako da se nadahnjujete sa kompanijom Bosch.

Pridružite se timu — LikeABosch glumac Shawn i njegovi prijatelji pozdravljaju kandidate ovim banerom.

Započnite svoju karijeru

Obzirom da je Bosch globalni brend, planove za svoju karijeru s nama možete pretvoriti u realnost bilo gdje u svijetu. Otkrijte naša otvorena radna mjesta širom svijeta i pronađite posao koji vam savršeno odgovara.