Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Bosni i Hercegovini
Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch objedinjuje sveobuhvatnu stručnost u automobilskoj industriji s hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio potpuna rješenja za mobilnost.

Mobilnost
Svojom opsežnom tehničkom stručnošću, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Internet portal rješenja za mobilnost

Boschov internet portal rješenja za mobilnost prikazuje naglašenosti iz područja povezane mobilnosti, automatizirane mobilnosti, pogonskih sklopova i elektrificirane mobilnosti. Saznajte više o našim proizvodima i uslugama, ne samo za putničke automobile, nego i za primjenu na van-cestovnim vozilima, dvotočkašima, kao i brodovima i u željezničkom transportu.

Bosch nudi visokokvalitetne rezervne dijelove.

Bosch Automotive Aftermarket

Bosch vas održava mobilnim.

Bosch nudi širok spektar rezervnih dijelova tržištu rezervnih dijelova i servisnim radionicama – od novih i zamjenskih dijelova do rješenja za popravak – kao i opremu za servisne radionice poput dijagnostičkog softvera i hardvera. Uz kurseve za obuku za servise i partnerske programe za servisne radionice, Bosch nudi automobilsku kompetentnost i znanje servisnim tehničarima širom svijeta. Na taj način servisne radionice mogu efikasnije, sigurnije i brže obavljati testiranja i popravke.

Bosch servis za sve marke - širom svijeta

Bosch auto servis

Bosch servis za sve marke — širom svijeta

Na više od 16.000 Bosch certificiranih auto servisa, vozači koriste prvoklasnu uslugu, stručni know-how i tvornički kvalitet rezervnih dijelova za automobile. Od mehanike do električnih radova i dizelske tehnologije — naši stručnjaci rade s najmodernijom tehnologijom za ispitivanje.

Vaš put do Boscha

Raduje nas Vaš upit.