Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Ova web stranica koristi apsolutno neophodne kolačiće. Ako se slažete s korištenjem pogodnih kolačića kliknite na opciju "Da, slažem se." Klikanjem na opciju "Promijeni postavke" možete promijeniti ovu postavku u bilo kojem trenutku i povući pristanak koji ste dali. Više informacija možete pronaći u našoj "politici o zaštiti podataka”.

Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch objedinjuje sveobuhvatnu stručnost u automobilskoj industriji s hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio potpuna rješenja za mobilnost.

Svojom opsežnom tehničkom stručnošću, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Internet portal rješenja za mobilnost

Boschov internet portal rješenja za mobilnost prikazuje naglašenosti iz područja povezane mobilnosti, automatizirane mobilnosti, pogonskih sklopova i elektrificirane mobilnosti. Saznajte više o našim proizvodima i uslugama, ne samo za putničke automobile, nego i za primjenu na van-cestovnim vozilima, dvotočkašima, kao i brodovima i u željezničkom transportu.

Bosch nudi visokokvalitetne rezervne dijelove.

Auto dijelovi i oprema

Bosch vas održava mobilnim.

Bosch rezervni dijelovi posjeduju impresivan kvalitet i pouzdanost, kao i inovativnu tehnologiju. Najmoderniji svjetlosni i kočioni sistemi, akumulatori s ekstremno dugim vijekom trajanja, metlice brisača, starteri i zračni filteri — Bosch nudi visokokvalitetne rezervne dijelove koji vožnju čine sigurnijom, opuštenijom i ekološki prihvatljivijom.

Bosch servis za sve marke - širom svijeta

Bosch auto servis

Bosch servis za sve marke — širom svijeta

Na više od 16.000 Bosch certificiranih auto servisa, vozači koriste prvoklasnu uslugu, stručni know-how i tvornički kvalitet rezervnih dijelova za automobile. Od mehanike do električnih radova i dizelske tehnologije — naši stručnjaci rade s najmodernijom tehnologijom za ispitivanje.

Bosch svjetska radionica nudi softvere i hardvere za dijagnosticiranje, kurseve za obuku i partnerske programe za radionice za popravak.

Svjetska radionica

Bosch nudi softvere i hardvere za dijagnosticiranje, kurseve za obuku i partnerske programe za radionice za popravak. Pomoću najnovije tehnologije za ispitivanje, Bosch pomaže radionicama za popravak da dijagnosticiraju na efikasniji, sigurniji i brži način. Mi ćemo se pobrinuti da naša prvoklasna autmobilska kompetencija i naš know-how bude dostupan svim radionicama za popravak.