Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Ova web stranica koristi apsolutno neophodne kolačiće. Ako se slažete s korištenjem pogodnih kolačića kliknite na opciju "Da, slažem se." Klikanjem na opciju "Promijeni postavke" možete promijeniti ovu postavku u bilo kojem trenutku i povući pristanak koji ste dali. Više informacija možete pronaći u našoj "politici o zaštiti podataka”.

Pravna obavijest

Za korisnike internet stranice od Robert Bosch GmbH

© Autorska prava

Sva prava su zaštićena. Tekst, slike, grafika, zvuk, animacije i video zapisi kao i uređenje istih na Bosch internet stranicama zaštićeni su autorskim pravima i drugim komercijalnim zaštitnim pravima. Sadržaj ovih internet stranica se ne smije kopirati, širiti, mijenjati ili učiniti dostupnim trećim stranama za komercijalne svrhe. Pored toga, neke Bosch internet stranice sadrže slike koje podliježu autorskim pravima treće strane.

Zaštitni znakovi

Ako nije drugačije specificirano, svi zaštitni znakovi na Bosch internet stranicama zaštićeni su zakonom o zaštitnim znakovima. To važi naročito za Bosch brendove, pločice s imenima, logotipe kompanija i ambleme. Elementi brendova i dizajna koji su korišteni na našim internet stranicama su intelektualno vlasništvo od Robert Bosch GmbH, Njemačka.

Odricanje od odgovornosti

Ove internet stranice su napravljene s najvećom pažnjom. Ipak, nije moguće garantovati preciznost ili ispravnost informacija koje one sadrže. Bosch neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke ili oštećenja koja nastaju direktno ili indirektno iz upotrebe ovih internet stranica, osim ako su isti uzrokovani namjerno ili uz veliki nemar od strane Bosch kompanije.

Licenciranje

Intelektualno vlasništvo kao što su patenti, oznake i autorska prava sadržana na Bosch internet stranicama je zaštićeno. Ove internet stranice ne daju licencu za korištenje intelektualnog vlasništva kompanija iz Bosch Group (Bosch) ili trećih strana.

Rješavanje online sporova (ODR)

Informacije u vezi rješavanja online sporova (ODR): službenici Europske komisije nude platformu za rješavanje online sporova. Ova platforma je posvećena olakšavanju vansudskog rješavanja sporova po pitanju ugovornih obaveza u online dogovora o prodaji i uslugama.

Platformu možete naći na http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Informacije u skladu sa § 36 Verbraucherstreitbeilegungsgesetz (VSBG)
Mi ne učestvujemo u vansudskim rješavanjima pred arbitražnim tijelima potrošača.